Kako smo i najavili, nakon dana sv. Ilije, nastavljamo sa dijeljenjem posuda i to u sljedećim ulicama:

Desna strana: Eugena Kvaternika, Alojzija Stepinca, Jadranska, Jerkovačka, Kneza Trpimira, Put Narone i Opuzenska ulica

Lijeva strana: Mobine i Petra Zoranića

Akciju nastavljamo od ovoga ponedjeljka, 21.07., Već danas korisnici navedenih ulica mogu posude preuzeti u krugu društva u vremenu od 07:00 do 14:30, na adresi Mostarska 10. Od utorka 22.07. posude ćemo dijeliti također i od vrata do vrata u navedenim ulicama, ali u svakom slučaju korisnici mogu doći po svoj primjerak i u krug društva.

Dijeljenje za navedene ulice će trajati do petka 25.07.2014. Svim korisnicima koji u trenutku podijele posuda ne budu u svojem objektu, ostaviti će im se obavijest o neuspjelom pokušaju dostave posude.

 

Podjelom posuda promijeniti će se i raspored odvoza za navedene ulice. Umjesto tri odvoza tjedno , izvršiti će se dva odvoza tjedno.

Otpada iz ulica Put Narone, Opuzenska, E. Kvaternika, A. Stepinca, K. Trpimira, Jerkovačka i Jadranska skupljati će se ponedjeljkom i petkom, a iz ulica Mobine i Petra Zoranića utorkom i subotom. Ovakav raspored odvoza za ove ulice je u primjeni od 28.07.2014.

 

Svi oni koji zaduže posude, iste će u dane odvoza morati postaviti ispred svojeg objekta, najkasnije do 05:00.

 

Posude iznimno nećemo podijeliti u pojedinim područjima u kojima zbog tehničkih uvjeta nije moguće pristupiti našim vozilima. Takva području će i dalje ostati na sustavu zajedničkih kontejnera.

 

Građani će posude preuzeti bez dodatne naknade, a prilikom preuzimanja će morati potpisati sporazum o korištenju, kojim će biti reguliran način i uvjeti korištenja posuda.

 

Svi korisnici koji u trenutku izlaska na teren naših djelatnika, ne budu kod kuće, te ne potpišu sporazum, dobiti će obavijest o neuspjeloj dostavi posude. Sa tom obavijesti potrebno je doći u Čistoću Metković d.o.o., te tamo nakon potpisivanja zapisnika preuzeti posudu.

 

Ovom prilikom ponovno pozivamo sve one korisnike iz ulica Zrinskih i Frankopana, Dubrovačka, A.G. Matoša, D. M. Pavlinovića i Predolac, a koji još uvijek nisu preuzeli svoje posude, da iste preuzmu u što kraćem roku. Ako korisnici nisu u mogućnosti, zbog godina ili bolesti, doći po svoj primjerak posude mogu se slobodno javiti našoj službi kako bi posudu donijeli na njihovu adresu.