Cijenjeni korisnici

Nakon kraće stanke uzrokovane obvezama oko uređenja grada za maraton lađa, nastavljamo sa dijeljenjem posuda u novim ulicama i to sljedećim redom:

Desna strana: Nikole Tesle, Antuna Mihanovića, Neretvanskih gusara

Lijeva strana: Splitska ulica, Andrije Kačića Miošića, Bočina, Jakova Gotovca

Već od danas 14.08. – četvrtak, korisnici navedenih ulica mogu posude preuzeti u krugu društva u vremenu od 07:00 do 14:30, na adresi Mostarska 10. Od ponedjeljka 18.08. posude ćemo dijeliti također od vrata do vrata u navedenim ulicama, ali korisnici i nadalje mogu po svoj primjerak posude doći  i u krug društva.

Dijeljenje za navedene ulice će trajati do petka 25.08.2014. Svim korisnicima koji u trenutku podijele posuda ne budu u svojem objektu, ostaviti će im se obavijest o neuspjelom pokušaju dostave posude.

Podjelom posuda promijeniti će se i raspored odvoza za navedene ulice. Umjesto tri odvoza tjedno , izvršiti će se dva odvoza tjedno.

Otpad iz ulica Neretvasnkih gusara, Nikole Tesle i A. Mihanovića skupljati će se ponedjeljkom i petkom, a iz ulica Splitska ulica, Andrije Kačića Miošića, Bočina, Jakova Gotovca utorkom i subotom. Ovakav raspored odvoza za ove ulice je u primjeni od 25.08.

Svi oni koji zaduže posude, iste će u dane odvoza morati postaviti ispred svojeg objekta, najkasnije do 05:00.

Posude iznimno nećemo podijeliti u pojedinim područjima u kojima zbog tehničkih uvjeta nije moguće pristupiti našim vozilima. Takva području će i dalje ostati na sustavu zajedničkih kontejnera.

Građani će posude preuzeti bez dodatne naknade, a prilikom preuzimanja će morati potpisati sporazum o korištenju, kojim će biti reguliran način i uvjeti korištenja posuda.

 

Svi korisnici koji u trenutku izlaska na teren naših djelatnika ne budu kod kuće, te ne potpišu sporazum, dobiti će obavijest o neuspjeloj dostavi posude. Sa tom obavijesti potrebno je doći u Čistoću Metković d.o.o., te tamo nakon potpisivanja zapisnika preuzeti posudu.

Ovom prilikom ponovno pozivamo sve one korisnike iz ulica u kojima smo do sada dijelili posude, a iz nekog razloga nisu preuzeli svoj primjerak posude, da iste preuzmu u što kraćem roku. Ako korisnici nisu u mogućnosti doći po svoj primjerak posude zbog godina ili bolesti, mogu se slobodno javiti našoj službi kako bi posudu donijeli na njihovu adresu