Objavljeno 07.01.2015.

Zbog nastavka projekta usklađenja sa novim načinom gospodarenja otpadom, te skupljanja otpada, Čistoća Metković d.o.o. je donijela odluku o novom rasporedu skupljanja otpada na području grada Metkovića.

Kod ulica u kojima su posude podijeljene broj odvoza miješanog komunalnog otpada će biti jedan put tjedno, a prema rasporedu odvoza u prilogu.

Do sada smo dobrim dijelom raširili mrežu zelenih otoka po gradu, stavljajući naglasak na one ulice u kojima su podijeljene posude.

Ulice u kojima posude još uvijek nisu podijeljene ostaju na broju odvoza kako je bilo i ranije, a sve do trenutka kada i te ulice ne dobiju svoje posude.

RASPORED SKUPLJANJA PO ULICAMA OD 12.01.2015

RASPORED SKUPLJANJA PO DANIMA OD 12.01.2015

Ako stanje na terenu pokaže potrebu za izmjenama, o svemu ćemo pravovremeno obavijestiti naše korisnike.

 

Novi raspored će se primjenjivati od 12. siječnja 2015.godine, odnosno od idućeg ponedjeljka.

 

Ovim postupkom ćemo omogućiti  bolju kontrolu odvoza otpad, ali i načina odlaganja otpada od naših korisnika.

 

Ujedno pozivamo sve naše korisnike na korištenje zelenih otoka za razvrstavanje, kako bi projekt razvrstavanja zaista dobio smisao, te objavljujemo i novu listu lokacija zelenih  otoka.

LOKACIJE ZELENIH OTOKA 01.02.2015

Također obavještavamo naše korisnike kako ćemo vršiti odvoz borova i to 08.01.2015. (četvrtak)  te 12.01.2015. (ponedjeljak) po pozivu. Potrebno je nazvati na 020-685-138 kako bi ostavili adresu na koju je će naši djelatnici doći. Borove također svaki dan možete ostaviti i na odlagalištu otpada Dubravica, gdje će ga naši radnici preuzeti bez posebne naknade.

 

Vaša

Čistoća Metković d.o.o.

 

Odvoji i ti, za ljepši Metković!