Nastavlja se podjela posuda za odvojeno skupljanje otpada

Ovim putem obavještavamo sve naše korisnike kako Čistoća Metković d.o.o. nastavlja sa podjelom posuda za odvojeno skupljanje otpada, koje se korisnicima ustupaju besplatno.

Radi se o posudama za papir ( plave posude), za plastičnu, staklenu i metalnu ambalažu ( žute posude), te za bio otpad iz kućanstava ( smeđe posude). 

Posude su nabavljene u sklopu projekta Nabava spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada, sufinancirane od strane Fonda za zaštitu okoliša i Grada Metkovića.

Posude će se dijeliti prema planiranom rasporedu, a prve ulice u kojima se nastavlja podjela su Hercegovačka ulica i ulica Marka Marulića.

Prilikom preuzimanja posude potrebno je potpisati primjerak ugovora kojeg će vam dostaviti naši djelatnici, a na kojem će biti podaci o vrsti i rednom broju posude, kao i podaci o korisniku usluge.

U slučaju ako korisnik ne bude na adresi u trenutku predaje posuda, iste će biti ostavljene na adresi, sa primjerkom ugovora, kojeg je potrebno naknadno potpisati i dostaviti na adresu Čistoća Metković d.o.o., Mostarska 10, 20350 Metković, ili poslati poštom na istu adresu.

Termini pražnjenja posuda koje se podijele u narednom vremenu biti će naknadno objavljeni, te će novi raspored skupljanja biti dostavljen svim našim korisnicima.

Završetkom aktivnosti podjele posuda Grad Metković bi trebao imati 100% pokrivenost sa posudama za odvojeno skupljanje otpada.

Za sve upite u vezi istoga se možete obratiti putem elektronske pošte na info@metkovic-komunalno.hr ili na 020-685-138.

Vaša Čistoća Metković d.o.o.